Despre noi

Firma Sadrini Style, se află de mai multe decenii în topul firmelor producătoare de rochii de mireasă și rochii de ocazie. Cheia succesului nostru este viteza de reacție la schimbările pieței, viteză îmbinată cu calitatea impecabilă a rochiilor noastre deoarece ele sunt destinate unei ocazii unice și minunate din viața oricăruia dintre noi. Politica firmei noastre și respectarea acestei politici a atras mulți clienți dintre saloanele cu renume pentru nunți din vestul Europei – din Spania, Belgia, Italia –, iar clienții noștrii privați provin din toate țăriile Europei.

Varietatea produselor noastre vă ușurează alegerea, iar pe lângă rochiile de mireasă avem o paletă largă de haine de ocazie – rochii de gală, rochii de ocazie, rochii pentru domnișoarele de onoare, rochii pentru miresici – și nu în ultimul rând costume de mire de calitate superioară de la Norberto Collection furnizate de partenerul nostru Pen Tailor Collection SRL, de asemenea un furnizor al pieței vest europene.

Datorită politicii firmei noastre partenerii noștri sunt mereu la curent cu schimbările petrecute în lumea modei hainelor de ocazie, putând ține pasul cu această lume mereu în schimbare.

Cu ajutorul formularului nostru de contact ne puteți trimite o comandă personalizată. Această comandă se poate livra clienților noștri în 2 săptămâni de la data înregistrării ei. Dezvoltarea rețelei noastre de distribuție face posibilă preluarea cheltuielilor de livrare de către firma noastră.